4 κομμάτια σνίτσελ
150γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά
250γρ. φρυγανιά τριμμένη
ελαιόλαδο
1 λεμόνι
αλάτι , πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο.
- Χτυπάμε τα αβγά ολόκληρα σε ένα πιάτο
- Σε ένα άλλο πιάτο ρίχνουμε τη φρυγανιά
- Πασπαλίζουμε τα σνίτσελ (και τις 2 πλευρές) με το αλεύρι, τα βουτάμε στο αυγό και μετά τα βουτάμε στο πιάτο με τη φρυγανιά
- Τηγανίζουμε τα σνίτσελ σε καυτό λάδι και αφού ροδίσουν απο τη μια μεριά τα γυρίζουμε απο την άλλη. Τέλος τα βάζουμε πάνω σε χαρτι κουζίνας για να στραγγίσει το λάδι.
- Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με πατάτες τηγανιτές και ρύζι!
Καλή σας όρεξη!!