1 κιλό πέρκα φιλέτο
1 κιλό πατάτες
1 κιλό ντομάτες
6 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 πράσα
3 σκελίδες σκόρδο
1 ματσακι μαϊντανό
1 λεμόνι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο, τα κρεμμυδάκια, τα πράσα κομμένα σε ροδέλες και το σκόρδο πολτοποιημένο.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες, χυμό λεμονιού, θυμάρι και λίγο νερό και αφήνουμε την σάλτσα να βράσει.
- Κόβουμε τις πατάτες και τις αλατοπιπερώνουμε.
- Πάνω τους απλώνουμε τα φιλέτα της πέρκας.
- Περιχύνουμε τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο.
- Ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς.
Καλή σας όρεξη!!