ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: Κολοκυθάκια γιαχνί

kolokuthakiaΥΛΙΚΑ:

1 ½ κιλό κολοκυθάκια

1 κιλό ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη

3 σκελίδες σκόρδο

1 κρεμμύδι

ελαιόλαδο

αλάτι , πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Καθαρίζετε τα κολοκυθάκια και κόβετε σε χοντρές φέτες. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε με το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα. Ρίχνετε και τα κολοκύθια, το σκόρδο. Ανακατεύετε και αφήνετε για 7΄- 10΄ μέχρι να σοταριστούν. Ρίχνετε την τριμμένη ντομάτα, αφήνετε να πάρει μία βράση και προσθέτετε  νερό. Αλατοπιπερώνετε, χαμηλώνετε την θερμοκρασία και αφήνετε να βράσουν.

 

Καλή σας όρεξη!!

 

 

 

19 Οκτωβρίου, 2016
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης