ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: Καλαμαράκια τηγανητά

1α1

 

ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό φρέσκα καλαμαράκια
αλεύρι για πανάρισμα
ελαιόλαδο
αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα καλαμαράκια. Τα κόβουμε σε ροδέλες και ρίχνουμε λίγο αλάτι. Τα αλευρώνουμε καλά και  τα τινάζουμε λίγο να φύγει το πολύ αλεύρι.
Τηγανίζουμε τα καλαμαράκια σε καυτό λάδι, λίγα λίγα κάθε φορά για 2′-3′ μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.

 

Καλή σας όρεξη!!

5 Οκτωβρίου, 2016
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης