Ουρές χιλιομέτρων στα Λουτρά Λαγκαδά για τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων Στέφανος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης και χιλιάδες πιστοί  προσέρχονται για να προσκυνήσουν τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Τεράστια η προσέλευση του κόσμου για να προσκυνήσουν το θαυματουργό Τίμιο Σταυρό από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προσέλευση των πιστών

Οι στιγμές που βιώνουμε εδώ είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Παιδιά, μεγάλοι άνθρωποι, ιερείς, μοναχές, προσέρχονται όλοι για να προσκυνήσουν και να θεραπευτούν από τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό.

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό που και εγώ ο ίδιος βίωσα σήμερα βλέποντας τις αντιδράσεις ανθρώπων με προβλήματα υγείας μόλις έρχονταν σε επαφή με το θαυματουργό τίμιο Σταυρό.

Όλοι κυριολεκτικά έφευγαν δακρυσμένοι, ανακουφισμένοι, οι μαρτυρίες είναι πολλές και θα δημοσιευθούν σταδιακά.

Συγχαρητήρια στον Ποιμενάρχη του Λαγκαδά, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωάννη, για την πρωτοβουλία αυτή. Μακάρι ο Τίμιος Σταυρός να πάει και σε άλλες πόλεις για να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους.

Δέος και συγκίνηση στους παριστάμενους προκάλεσε πριν λίγο ένα απίστευτο συμβάν. Μια γυναίκα που είχε προσέλθει για να προσκυνήσει τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού ενώ βρισκόταν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, με τη βοήθεια του π. Δημήτριου και την ευλογία του θαυματουργού Τιμίου Σταυρού μπόρεσε και στάθηκε στα πόδια της και περπάτησε υποβασταζόμενη από τον π. Δημήτριο.

Ουρές χιλιομέτρων από πιστούς έξω από τον Ιερό Ναό που βρίσκεται ο θαυματουργός Τίμιος Σταυρός, σε αρκετές χιλιάδες ανέρχονται οι πιστοί που έχουν προσέλθει σήμερα στα Λουτρά.

www.ekklisiaonline.gr

 

24 Ιουνίου, 2018
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης