H Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τα μάτια των δικών της -VIDEO -Η κατηγορούμενη του εγκλήματος του αιώνα, ήταν, είναι και θα είναι για εκείνους… υπόδειγμα μητέρας

Το «πίστευε και μη ερεύνα» φαίνεται να ακολουθούσαν πιστά οι τρεις πιο κοντινοί άνθρωποι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η υπ’ αριθμόν ένα κατηγορούμενη του εγκλήματος του αιώνα, ήταν, είναι και θα είναι για εκείνους… υπόδειγμα μητέρας.

Είναι η αγιογραφία της Ρούλας μέσα από τα μάτια των δικών της…

Η μητέρα

«H Ρούλα δεν θα πω αν ήταν καλή μάνα ή όχι. Η Ρούλα ήταν αυτό που την έφερε μετά από 9 μήνες από την τάβλα να την κοιτάει στα μάτια», έλεγε η μητέρα της.

Δείχνει τη Ρούλα αγκαλιά με την Τζωρτζίνα, το παιδί που λίγους μήνες μετά δεν δίστασε να το κάνει «μπαλάκι» μεταξύ της αδελφής της και του Μάνου.

Η Ελένη Λεγάτου σε κάθε εμφάνιση της βροντοφωνάζει για την αθωότητα της προφυλακισμένης κόρης της και βγάζει… νύχια σε όποιον τολμήσει να χαλάσει την εικόνα της.

Η αδερφή

Μετά τη μητέρα… η αδελφή. Ήταν ο πιο κοντινός άνθρωπος στο ζεύγος Δασκαλάκη, χαρακτηρίζοντας τον Μάνο και τη Ρούλα ως δύο γονείς που λάτρευαν τα παιδιά τους.

«Ήταν δύο γονείς που λάτρευαν τα παιδιά τους. Ήταν από πάνω από τα παιδιά», είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες, γιατί από πίσω μιλούσε για εισαγγελείς και ιδρύματα.

«Θα πάω στον εισαγγελέα και θα καταγγείλω και τους δυο σας. Θα πάει σε ίδρυμα το παιδί. Αν αυτό θες ντροπή σου που είσαι μάνα», έγραφε σε ένα από τα SMS της η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Θα τους πήγαινε στον εισαγγελέα για τη νεκρή ανιψιά της, για την οποία σχολίασε το αμίμητο… πως έφερε σε δύσκολη θέση την αδελφή της.

Ο σύζυγος

Με πάσα αλήθεια ο Μάνος Δασκαλάκης θα δηλώσει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί πως δεν είχαν εντάσεις και καβγάδες.

«Αν θες αυτοκτόνα. Δεν θα μας κάνει όλους π… με το έτσι θέλω. Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές. Δεν σε φοβάμαι», έγραφε ο Μάνος Δασκαλάκης στα μηνύματά του στην 33χρονη.

Το ζευγάρι που μπροστά στις κάμερες συμπλήρωνε ο ένας τον άλλον σήμερα ανταλλάσσει εξώδικα. Αν και στην ουσία εξακολουθεί ο ένας να στηρίζει τον άλλον.

«Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν μπορούσα να σκεφτώ το παραμικρό και ειδικά για μια γυναίκα που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, που αγαπούσε τα παιδιά της», δήλωνε στις κάμερες, όμως στα μηνύματα της έστελνε: «Να μην σε νοιάζει για κανένα παιδί. Κοίτα μην το πλησιάσει κανένας δικός σου γιατί θα γίνει της π… θα τα πούμε στο δικαστήριο με όλους».

Η… ευσυγκίνητη Ρούλα που μόνο αυτοί είδαν

Μάνα, αδελφή και σύζυγος, που την παρουσιάζουν αγία, είναι κατά μυστηριώδη σύμπτωση και οι τρεις μοναδικοί άνθρωποι που έχουν δει τη Ρούλα να κλαίει.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που την χαρακτηρίζουν… αντράκι και παρεξηγήσιμα ψύχραιμη μπροστά σε κόσμο.

Είναι η αγία Ρούλα που ποτέ –μια ολόκληρη ζωή στο πλευρό της – δεν την άκουσαν να μιλά έτσι όπως την άκουσαν οι δημοσιογράφοι μέσα σε λίγες μέρες.

«Ποιος εισαγγελέας; Το όνομα του. Να δει τι ο εισαγγελέας; Αν σκοτώνουμε τα παιδιά; Α υπάρχει αμέλεια ε; Το όνομα του εισαγγελέα. Αυτό είναι λάθος δικό τους, όχι δικό μου. Έχει γίνει το θέμα, να μην πω τώρα τι έχει γίνει το θέμα. Μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει τα παιδιά του, να σκοτώνει κόσμο, να βιάζει, να κάνει ό,τι θέλει αλλά εμείς δεν είμαστε απ’ αυτούς», δήλωνε οργισμένη η 33χρονη στους δημοσιογράφους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Κύμα θαυμαστριών του Μάνου Δασκαλάκη στα social media

Κι ενώ συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, στα social media μεγαλώνει το fan club του Μάνου Δασκαλάκη.

Αρκετές γυναίκες εκφράζουν δημόσια τη συμπαράστασή τους στον Μάνο Δασκαλάκη και ανεβάζουν βίντεο στα social media, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο το θαυμασμό τους.

Ενδεικτικά, μία γυναίκα ανήρτησε στο Youtube βίντεο κάνοντας με πάθος lip syncing ένα από τα τραγούδια του, φανερά συγκινημένη.

13 Μαΐου, 2022
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης