ΛΑΓΚΑΔΑΣ: 3η Καρναβαλική Παρέλαση την Κυριακή 18/2 – Ελάτε να ξεφαντώσετε

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την Φετινή Καρναβαλική Παρέλαση στον Λαγκαδά στις 18 Φεβρουαρίου, με τους διοργανωτές να υπόσχονται πλούσιο θέαμα, κέφι και ευφάνταστες μεταμφιέσεις.

Περισσότεροι από 500 καρναβαλιστές θα συμμετέχουν φέτος στα πεζοπόρα τμήματα και τα άρματα που θα συνοδεύσουν την παρέλαση, ενώ χιλιάδες επισκέπτες από τη Θεσσαλονίκη και τα γύρω χωριά αναμένεται να επισκεφθούν τον Λαγκαδά για να παρακολουθήσουν το όμορφο θέαμα.

Συνολικά, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 17 ομάδες καρναβαλιστών, που με το κέφι και τη ζωντάνια τους θα δημιουργήσουν μια όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα.

Φέτος, θα λάβουν μέρος οι ομάδες καρναβαλιστών των συλλόγων: Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδά, Πολιτιστικός Οργανισμός Μυγδονία, Πολιτιστικός Σύλλογος Λοφίσκου, Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών, Πολιτιστικός Σύλλογος Δρακοντίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Ηρακλείου και και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανάληψης. Συμμετοχή θα έχει και η σχολή χορού Rial Dance, η ΑΜΟΛ όπως και ο Ομιλος Αντισφαίρισης Λαγκαδά.

Δυναμική θα είναι φέτος και η παρουσία των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν, αφού μεγάλο μέρος της διοργάνωσης οφείλεται σ’ αυτές. Θα λάβουν μέρος τα περισσότερα καφέ της πόλης, με όλο το προσωπικό τους να είναι ντυμένοι καρναβαλιστές.

Τα φετινά αποκριάτικα θέματα είναι ιδιαίτερα και αναμένεται να εκτοξεύσουν το θερμόμετρο της ευρυματικότητας και του κεφιού στα ύψη. Φλογερά χανουμάκια, τρομακτικά φαντάσματα, σουρωμένοι αεροπόροι και σέξι αεροσυνοδοί, ναύτες, πειρατές, ενήλικα ζωηρά μωρά, άντρες έτοιμοι για όλα, Βίκινγκς, μαζορέτες, μάγειρες, γουρουνάκια και σούπερ ήρωες είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα απολαύσουμε την Κυριακή. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμες στολές στη ΔΗΚΕΛ για όσους αποφασίσουν να συμμετέχουν ως γκρουπ.

Η Καρναβαλική Παρέλαση θα ακολουθήσει τη διαδρομή: συγκέντρωση στο 2ο Δημοτικό Σχολέιο Λαγκαδά – οδός Λουτρών – οδός Μ. Αλεξάνδρου – 1ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά. Στη συνέχεια οι καρναβαλιστές θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Λαγκαδά, όπου θα σμίξουν με τους επισκέπτες και όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα πλημμυρίσουν χαμόγελα, χρώματα και αυθεντική αποκριάτικη διάθεση.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 16.00 μ.μ., ενώ το κέφι θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού τα περισσότερα καφέ της πόλης έχουν προγραμματίσει αποκριάτικα πάρτι με Dj αμέσως μετά το τέλος της. Μην ξεχνάτε πως λόγω της ημέρας καλό θα ήταν να έχετα κάνει προηγουμένως κράτηση.

Η φετινή διοργάνωση υποστηρίζεται από την ΔΗΚΕΛ, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Λαγκαδά και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσσαλονίκης.

lagadas.net

 

15 Φεβρουαρίου, 2018
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης