ΓΛΥΚΟ ΗΜΕΡΑΣ: Μηλοκαρυδόπιτα

1tΥΛΙΚΑ:

1 ποτήρι νερού σπορέλαιο
3 ποτήρια νερού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ. σ. κανέλλα
1 ποτήρι νερύυ σταφίδες ξανθές
1 ποτήρι νερού καρύδια χοντροκομμένα
2 μεγάλα ξυνόμηλα και 2 μεγάλα κόκκινα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια
4 αυγά
1 ποτήρι νερού ζάχαρη

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε μπολ ανακατεύουμε  όλα τα υλικά μας, εκτός απο τη ζάχαρη και τα ασπράδια των αυγών.
Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε σχεδόν σφικτή μαρέγκα και την ανακατεύουμε απαλά στο υπόλοιπο μίγμα.
Βάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για περίπου 50-60 λεπτα.

 

Καλή σας απόλαυση!!

 

 

 

11 Οκτωβρίου, 2016
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης