· 4 αβγά
· 250 γραμμ. φρέσκο βούτυρο
· 200 γραμμ. ζάχαρη
· ½ κουτ γλυκού αλάτι
· 400 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
· Μισό κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
· 100 γρ. καρύδα ψιλοκομμένη
ΕκτέλεσηΧτυπάτε σε μίξερ καλά τα αυγά, τη ζάχαρη, μετά το βούτυρο, το αλάτι, το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ. Στο τέλος ρίχνετε την καρύδα και ανακατεύετε ελαφρά. Σε μία φόρμα για κέικ βάζετε λίγο βούτυρο –και στα τοιχώματα- και περνάτε με λίγο αλεύρι ώστε να μην κολλήσει το μείγμα στα τοιχώματα. Το ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά
Καλή σας απόλαυση!!