ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Το “Χαμόγελο του Παιδιού” αποκτά την πρώτη του ορεινή εξοχική κατοικία στις Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά

Εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας του Οργανισµού “Το Χαµόγελο του Παιδιού” στην περιοχή Πέντε Βρύσες του ∆ήµου Λαγκαδά.

Την Πέµπτη 6 Απριλίου 2017 και ώρα 11:30 π.µ. ο πρόεδρος του Οργανισµού «Το Χαµόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο διευθύνων σύµβουλος της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε., κ. Γιάννης Μασούτης και ο ∆ήµαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης θα εγκαινιάσουν στην περιοχή Πέντε Βρύσες του ∆ήµου Λαγκαδά την πρώτη ορεινή εξοχική κατοικία για τα παιδιά, που μεγαλώνει «Το Χαµόγελο του Παιδιού». Αυτή την τόσο σημαντική ημέρα θα τιμήσουν και θα ευχαριστήσουν όλους εκείνους που συνέβαλαν ουσιαστικά στην αποπεράτωση του νέου σπιτιού.

Το συγκεκριμένο οίκηµα αποτελεί δωρεά της Στυλιανής Μουρατίδου και µέσω της ευγενικής χορηγίας της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. και της πολύτιμης υποστήριξης της εταιρείας Henkel και του Δήμου Λαγκαδά ανακαινίστηκε, εξοπλίστηκε και διαμορφώθηκε πλήρως. Μετατράπηκε σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, όπου τα παιδιά θα μπορούν να περνούν ευχάριστες στιγμές στην εξοχή.

Για µία ακόμη φορά, η τοπική αυτοδιοίκηση, επιχειρήσεις και ιδιώτες ένωσαν τις δυνάμεις τους µε σκοπό να στηρίξουν περισσότερα παιδικά χαμόγελα!

 

5 Απριλίου, 2017
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης