Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Οι στολισμένες σκάλες είναι το νέο τρεντ -Απίθανες οικονομικές ιδέες

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, όπως ισχυρίζονται και οι ψυχολόγοι είναι ικανή να αλλάξει τη διάθεση, την ψυχολογία να κάνει τις μαύρες μέρες άσπρες. Είναι η ατμόσφαιρα των γιορτών που έρχεται νωρίτερα στο στολισμένο σπίτι, είναι αυτή η επιστροφή στην παιδικότητα που προσδίδει ένα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μόνο το δέντρο; Σαφώς και όχι. Η παιδικότητα που προσδίδει σε ένα χώρο η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γενικότερα. Αρκούν λίγα φώτα και μερικά στολίδια για να αλλάξει το κλίμα προς το… χριστουγεννιάτικο. Λίγα φώτα και στολίδια σε γιρλάντες, ριγμένα πάνω στα κάδρα στον τοίχο, στο πλάι στην κουρτίνα. Αλλά και στη σκάλα! Και δεν εννοούμε την κουπαστή μιας εσωτερικής σκάλας ενός σπιτιού. Εννοούμε την κλασική σκάλα, τη μεταλλική, την ξύλινη, την μπαμπού, που υπάρχει σε κάθε σπίτι ως εργαλείο για δουλειές. Τα τελευταία χρόνια στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση οι σκάλες αυτές γίνονται κεντρικό στοιχείο. Και το αποτέλεσμα είναι συνήθως εντυπωσιακό.

Τι απαιτείται; Σίγουρα μια σκάλα. Και το κυριότερο πολύ πολύ πολύ φαντασία. Παρακάτω ακολουθούν κάποιες εικόνες με στολισμένες σκάλες, έτσι για να παίρνουμε ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Και σίγουρα μπορείτε να διακοσμήσετε χριστουγεννιάτικα τη σκάλα σας με τα DIY πορτοκαλοστολίδια σας!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Στολίζουμε τις σκάλες!

#Ιδέα 1:Μια κλασική χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με λουλούδια ριγμένη σε μια ξύλινη σκάλα.

Χριστουγεννιάτικη σκάλα
Shutterstock

#Ιδέα 2: Μια πράσινη χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με στολίδια στο άνοιγμα μιας ξύλινης σκάλας.

Χριστουγεννιάτικη σκάλα
Shutterstock

#Ιδέα 3: Δημιουργώντας ράφια στα σκαλοπάτια, με μερικές απλέ τάβλες, η σκάλα μετατρέπεται στην απόλυτη χριστουγεννιάτικη ραφιέρα! Τα λαμπάκια προσδίδουν έξτρα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Χριστουγεννιάτικη σκάλα
Shutterstock

#Ιδέα 4: Ισως η πιο αναπάντεχη ιδέα. Μια αλουμινιένα σκάλα ανοιχτή γίνεται το απόλυτο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό στοιχείο. Τα διακοσμητικά επιβάλλεται να είναι λίγο πιο καλτ.

#Ιδέα 5: Μια σκάλα από μπαμπού διακοσμητική και μια σειρά χρωματιστά φωτάκια. Τι πιο απλό, τι πιο μίνιμαλ και τι πιο χριστουγεννιάτικο. Το αγιοβασιλιάτικο καπέλο λειτουργεί αντί… κορυφής.

#Ιδέα 6: Μια ξύλινη vintage σκάλα, η οποία υπό άλλες συνθήκες θα ήταν για πέταμα, μερικές μπάλες και φωτάκια. Τυλίγεις απλά την ανοιχτή σκάλα βάζεις και το αστέρι στην κορυφή και το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

#Ιδέα 7: Ανάλογη με την προηγούμενη ιδέα με λίγο διαφορετικό στολισμό. Πιο φωτεινό.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Το Instagram πλημμυρίζει χριστουγεννιέτικες σκάλες

Και φυσικά, οι στολισμένες σκάλες έχουν την τιμητική τους στο Instagram το οποίο πραγματικά γεμίζει κάθε χρόνο με αμέτρητες ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης.

#Ιδέα 1: Μια διακοσμητική σκάλα με κόκκινα στολίδια και φωτάκια.

#Ιδέα 2: Και φυσικά οι πιο μίνιμαλ εκδοχές.

#Ιδέα 3: Οι πράσινες γιρλάντες τυλιγμένες στη σκάλα με φωτάκια και μπάλες.

#Ιδέα 4: Μια πραγματικά εντυπωσιακή ιδέα. Φωτάκια στα σκαλιά, μπάλες σε υπέροχα χρώματα κρεμασμένες με ασημοκορδέλες στο κενό.

iefimerida

2 Δεκεμβρίου, 2019
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης