Ψαριανός για Αχτσιόγλου: «Μ’ αρέσει το γκομενάκι» -Συγνώμη από το Εφάκι για το γκομενάκι. Τρυφερά το είπα

 

Υπερέβη τα εσκαμμένα ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρης Ψαριανός, σχολιάζοντας την φωτογραφία από τη Βουλή της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου.

Το εν λόγω ενσταντανέ αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της υπουργού και έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο διαδίκτυο.

Ο κ.Ψαριανός θέλοντας κι εκείνος να τοποθετηθεί επί του θέματος, σχολίασε σε άκρως αγοραία διάλεκτο με ανάρτησή του στο Twitter.

«Γιατί ρε Σεξιστές ; Εγώ που είμαι εντελώς πολίτικαλι κοκορέτς διαφωνώ με τοιούτους αφορισμούς. Μ’ αρέσει το γκομενάκι. Μουτς, μωρό μου! Μην ακούς κανέναν, γκοου ον, κήπ γκοινγκ εντ ντου δε ράιτ τζομπ», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του κ.Ψαριανού.

View image on Twitter

Grigoris Psarianos @grpsarianos

Γιατί ρε Σεξιστές ;
Εγώ που είμαι εντελώς πολίτικαλι κοκορέτς διαφωνώ με τοιούτους αφορισμούς.
Μ’ αρέσει το γκομενάκι.
😍
Μουτς, μωρό μου!
Μην ακούς κανέναν, γκοου ον, κήπ γκοινγκ εντ ντου δε ράιτ τζομπ.
🥀🌻🌷💐🌹

Γενικώς Γραμματέας @HonErich

είσαι φωτογράφος σε μεγάλο ειδησεογραφικό πρακτορείο και τραβάς την υπουργό (μπορεί κανονικά να είναι κομμώτρια, αλλά η επίσημη -γ-ιδιότητά της είναι υπουργός) μέσα στη Βουλή σε αυτή τη στάση.
Παίζει να είμαστε το μεγαλύτερο Χάνι της Γραβιάς παγκοσμίως σε όλα τα επίπεδα

Ψαριανός: Συγνώμη από το Εφάκι για το γκομενάκι. Τρυφερά το είπα

Πάντως, μετά το σάλο ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν έδειξε καμία διάθεση για να πάρει πίσω την ανάρτηση. Επανήλθε μάλιστα, γράφοντας ότι «το Εφάκι είναι γκομενάκι».

«Λοιπόν, απαντώντας σε τουιτ κάποιου έγραψα ότι δεν συμφωνώ με αναρτήσεις που “σχολιάζουν κακοβούλως” ωραία κορίτσια. Και έγραψα ” εμένα, πάντως, μ’ αρέσει, το γκομενάκι!…” Η συγκεκριμένη λέξη θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη από το Εφάκι. Τρυφερά το είπα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Ψαριανός.

www.newsone.gr

15 Μαΐου, 2019
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης