Τρίκαλα: Φαντασμαγορική η Τελετή Έναρξης του 8ου Μύλου των Ξωτικών

Άνοιξε τις πύλες του για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα, την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης, τα Τρίκαλα υποδέχθηκαν την έναρξη του πιο μαγικού παραμυθιού σε όλη τη χώρα. Η 45λεπτή θεατρική – μουσική – χορευτική παράσταση το απόγευμα της Κυριακής 2/12/18, ήταν ο προάγγελος της μαγικής ατμόσφαιρας στον Δήμο Τρικκαίων για όλο το επόμενο διάστημα, με τη διοργάνωση της e-trikala ΑΕ…

Τα Τρίκαλα έβαλαν τα γιορτινά τους και προσφέρουν τη φιλοξενία τους στους εκατοντάδες χιλιάδες μικρούς και μεγαλύτερους λάτρεις της μαγείας των Χριστουγέννων, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2019.

Ο λαμπερός Μύλος των Ξωτικών, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του. Ο Μύλος πήρε ζωή ξανά με έναν τρόπο μαγικό και ο ουρανός φωτίστηκε από πολύχρωμα βεγγαλικά.

Παιδιά με τραγούδια, σημαίες από όλον τον κόσμο, μηνύματα αποδοχής όλων των συνανθρώπων,  εντυπωσιακή υδρόγειος σφαίρα που δύο άγγελοι ξετύλιξαν από ένα μεγάλο μπαλόνι… Όλα αυτά μάγεψαν χιλιάδες φίλους του Μύλου των Ξωτικών, σε μια βραδιά που μίλησε στην καρδιά όλων

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου κήρυξε την επίσημη έναρξη λειτουργίας και έστειλε μήνυμα χαράς και ελπίδας από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους/ες, όσοι/ες τα τελευταία χρόνια στηρίζουν τον Μύλο. Αλλά, κυρίως, ευχαρίστησε τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που ακολουθούν μια μαγική γιορτή και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της χαράς και της αγάπης.

Η δωρεάν είσοδος, οι 132 δωρεάν εκδηλώσεις, οι 13 δωρεάν δράσεις, το πλήθος των πρόσθετων δραστηριοτήτων, οι 38 ημέρες συνεχούς λειτουργίας (10 το πρωί έως 10 το βράδυ) από 30 Νοεμβρίου μέχρι 6 Ιανουαρίου 2019, είναι τα εχέγγυα για τη μεγαλύτερη και πιο αγαπημένη γιορτή της Ελλάδας

Οι εκπλήξεις όμως δεν είχαν τέλος. Στο πλαίσιο μαγνητοσκόπησης της εκπομπής Ταξιδεύοντας με τον Χρήστο Νέζο, το αγαπημένο συγκρότημα REC και ο γνωστός και ταλαντούχος Νικηφόρος τραγούδησαν μπροστά σε ένα γεμάτο ζωντάνια κοινό και ανέβασαν τη διάθεση στα ύψη.

Στην τελετή επίσης παρευρέθηκε ο εμφαντικός Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος έδωσε ευχές σε πολλές και διαφορετικές γλώσσες, δίνοντας το στίγμα της φετινής θεματολογίας του Μύλου για το Ταξίδι στα Χριστούγεννα του Κόσμου.

Σας περιμένουμε για να ζήσουμε και φέτος μαγικές στιγμές στο Μύλο των Ξωτικών!

Το χαμόγελό σας, χαρά μας!

Στην τελετή επίσης παρευρέθηκε ο Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος έδωσε ευχές σε πολλές και διαφορετικές γλώσσες, δίνοντας το στίγμα της φετινής θεματολογίας του Μύλου για το Ταξίδι στα Χριστούγεννα του Κόσμου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες της τελετής έναρξης και συγκεκριμένα τους:

Γιώργο Τσιαντούλα (Σκηνοθεσία), Αντονέλλα Χήρα (Αφήγηση), Χριστίνα Κρίθαρη & Βασιλένα Μητσιάδη (αιωρούμενοι άγγελοι), Ωδείο Γ. Κολόβα (παιδική χορωδία), Σχολή Χορού Dancespace της Μ.Γαδετσάκη, Ομάδα Δράσης του Μύλου των Ξωτικών, Δημοσθένης Κλιμενώφ (ενδυματολόγος) και ιδιαίτερα τον Στέφανο Γώγο για τα εντυπωσιακά και ασφαλή εναέρια χορευτικά.

Σας περιμένουμε για να ζήσουμε και φέτος μαγικές στιγμές στο Μύλο των Ξωτικών.

trikalanews.gr

aftodioikisi.gr

Δεκέμβριος 5, 2018
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης