Το Curiosity καταγράφει ίχνη ζωής στον πλανήτη Άρη

1a

Φωτιά στους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας έβαλε μια φωτογραφία της NASA από τον Άρη.

Οι υποστηρικτές ύπαρξης εξωγήινης ζωής εντόπισαν τη μορφή ενός εξωγήινου να στέκεται πίσω από έναν βράχο στον Άρη. Συνέκριναν μάλιστα το εύρημά τους με τον εξωγήινο της Atacama. Ήταν πριν από μια δεκαετία που εντοπίστηκε ένας σκελετός στην έρημο Atacama, με πολλούς να θέλουν πως πρόκειται για εξωγήινο που κατέβηκε στη Γη.

Με το νέο φωτογραφικό “εύρημα”, οι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να πρόκειται για μέλος του ίδιου είδους. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από το Curiosity και το Paranormal Crucible υποστηρίζει πως εντόπισε κάτι παράξενο.

Η απόλυτη απόδειξη εξωγήινης ζωής στον Άρη;

Λόγω του μεγέθους της μορφής και του σχήματος του σώματος εκτιμούν ότι πρόκειται για γυναίκα. Ο συντάκτης του UFOSightings Daily Scott C. Waring σημειώνει πως πρόκειται για εξωγήινο είδος που είναι ζωντανό αλλά αρχίζει να φθίνει.

Eνα πλάσμα που θα μπορούσε να είναι ένα ζωντανό μέλος του ίδιου είδους.

Ο χρήστης του YouTube Paranormal Crucible υποστηρίζει ότι ένα μικρό ανθρωποειδές μπορεί να κρύβεται πίσω από έναν βράχο στον πλανήτη Άρη.

1aΗ αρχική εικόνα λήφθηκε από το ρόβερ Curiosity, αποκαλύπτοντας το βραχώδες τοπίο του κόκκινου πλανήτη. Αλλά στο κέντρο της φωτογραφίας υπάρχει κάτι παράξενο.

 

 

.

Την εικόνα από την Nasa μπορείτε να την δείτε εδώ: http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/00707/mcam/0707ML0030050060304607E01_DXXX.jpg

Ενώ πολλοί κάνουν τη σύνδεση με τον εξωγήινο της Atacama, το 2013 αποκαλύφθηκε μέσω DNA για τον μικρό σκελετό που βρέθηκε στη Χιλή πως ήταν ανθρώπινο με “ενδιαφέρουσα μετάλλαξη”.

Πηγή: Dailymail

Αρκετοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι  λόγος που βλέπουμε περίεργα πράγματα στον πλανήτη Άρη είναι η Παρειδωλία

Παρειδωλία: Είναι η ψυχολογική αντίδραση να βλέπουμε πρόσωπα και άλλα σημαντικά και αντικείμενα καθημερινής χρήσης σε τυχαία ερεθίσματα.

Είναι μια μορφή αποφένιας, όταν οι άνθρωποι βλέπουν μοτίβα σε τυχαία, άσχετα δεδομένα.

Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις, που οι άνθρωποι έχουν υποστηρίξει ότι είδαν θρησκευτικές εικόνες και θέματα σε απροσδόκητες θέσεις.

Στον κόκκινο πλανήτη, ένα από τα πιο διάσημα είναι το «πρόσωπο στον Άρη» που  εντοπίστηκε από το Viking το 1976. Αυτό αποδείχθηκε αργότερα ότι ήταν απλός μία ευθυγράμμιση από κινούμενες θίνες άμμου.

apocalypsejohn.com

25 Ιουνίου, 2016
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης