Ταβέρνα-Εστιατόριο ΠΕΡΔΙΚΑ -Γαστρονομική κουζίνα με ιδιαίτερο φαγητό -Παράδοση & Γεύση

Ξεχωριστή Ποικιλία Κρεατικών Ψητών, Μαγειρευτών, Πoυλερικών, Κυνηγιού, Ανάλογα με την Εποχή!

Μεγάλη Ποικιλία
Κρασιών

– Για Ποιότητα και Απόλαυση –

Ιδιαίτερα Προσεγμένη Ποικιλία Κρασιών με Μεγάλη και Ενημερωμένη Λίστα!

Ιδανικός Προορισμός για Οικογένειες

– Χώρος Φτιαγμένος με Μεράκι –

Με Άνετο Διαμορφωμένο Εσωτερικό όσο και Εξωτερικό Χώρο για Κάθε Εποχή!

25 Χρόνια Παράδοση στην Ποιότητα

Το εστιατόριο – ταβέρνα «Πέρδικα» κρατάει την παράδοση, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα φαγητού, εδώ και 25 χρόνια, αποτελώντας ένα σημαντικό προορισμό γαστρονομικής απόλαυσηςγια τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο.

Στην πασίγνωστη παλαιώθεν για τις ταβέρνες της Χρυσαυγή στο Λαγκαδά, μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη θα βρείτε έναν προορισμό, για την έξοδό σας για φαγητό, αν μη τι άλλο ξεχωριστό! Οι πολύ προσεγμένοι χώροι του εστιατορίου σε συνδυασμό με το πολύ καλό φαγητό συνοδευόμενο από την ιδιαίτερα ενημερωμένη λίστα κρασιώνείναι έτοιμα να σας προσφέρουν στιγμές ολοκληρωμένης ευχαρίστησης σε μια μίνι απόδραση από την πόλη!

 

 

 

 

Χώροι για όλες τις Βλέψεις

Ερχόμενοι στην «Πέρδικα» θα βρείτε ένα εστιατόριο με προσεγμένη αισθητική και τραπέζια τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό, άνετο και καταπράσινο χώρο, που χαρακτηρίζεται από προσωπική φροντίδα και μεράκι.

Με τη διαμόρφωση του εστιατορίου μας στο σαλόνι μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα 130 άτομα και στο κιόσκι, κατάλληλο για όλο το χρόνο, άλλα 200 άτομα. 

Με αυτόν τον τρόπο θα υποδεχθούμε με χαρά την όποια διοργάνωση εκδήλωσης με φαγητό που θα θέλατε να διεξάγετε, με εξυπηρέτηση χαρακτηριζόμενη από όρεξη και επαγγελματισμό! 

Ο αρραβώνας, ο γάμος σας, η βάπτισή, το επαγγελματικό σας γεύμα και οποιαδήποτε εκδήλωση σκέφτεστε, μπορεί να οργανωθεί άριστα έπειτα από συννενόηση με το έμπειρο προσωπικό μας.

Το Μενου μας   -KANTE KΛΙΚ 

 

Ιανουάριος 7, 2018
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης