ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: Γαύρος τηγανητός

1α3ΥΛΙΚΑ:

   1 κιλό γαύρο φρέσκο
αλάτι
αλεύρι
ελαιόλαδο ή σπορέλαιο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Καθαρίζουμε το γαύρο, κόβοντας το κεφάλι και αφαιρώντας τα εντόσθια.
Τον ξεπλένουμε καλά, τον στραγγίζουμε και τον αλατίζουμε.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει, αλευρώνουμε το γαύρο, τον τινάζουμε λίγο να φύγει το πολύ αλεύρι και τον τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει ελαφρά γύρω – γύρω.

Καλή σας όρεξη!!

 

2 Μαρτίου, 2016
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης