ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: Γαρίδες πανέ

1α3ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες

3 αυγά

150γρ. τριμμένη φρυγανιά

αλεύρι για όλες τις χρήσεις

αλάτι , πιπέρι

σπορέλαιο για το τηγάνισμα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένουμε τις γαρίδες, τις στραγγίζουμε καλά και τις αλατίζουμε. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την φρυγανιά και σε ένα τρίτο το αλεύρι. Ξεκινάμε το πανάρισμα αλευρώνοντας τις γαρίδες καλά, μετά τις βουτάμε στο αυγό και τέλος τις περνάμε από τη φρυγανιά. Τηγανίζουμε στο καυτό λάδι. Τις βγάζουμε όταν έχουν πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι.

 

Καλή σας όρεξη!!

 

 

4 Μαρτίου, 2016
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης