Σε υστερία η Αγγλία με τα μαγιό του Χάρι και της Μέγκαν και ειδικά με το πριγκιπικό μούσι -Σε άβολο σημείο πέφτει το γενάκι του

Αν θα φορεθούν φέτος στην παραλία δεν το γνωρίζουμε, ότι γίνεται ήδη κακός χαμός με τα ολόσωμα μαγιό με τα πρόσωπα του Χάρι και της Μέγκαν είναι πέραν αμφιβολίας.

Και με τον γάμο να κοντοζυγώνει, όλοι προσπαθούν να εξαργυρώσουν κάτι από τον χαμό, αν και κανείς τους με τον τρόπο που το κάνει η συγκεκριμένη φίρμα μαγιό.

Άφωνοι έμειναν λοιπόν οι παρουσιαστές του βρετανικού τηλεοπτικού μαγκαζίνο «This Morning», Holly Willoughby και Phillip Schofield, και στη συνέχεια δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Γιατί είναι το πού πέφτει ακριβώς το μούσι του πρίγκιπα στο ολόσωμο που προκαλεί όσο να πεις γέλια μέχρι δακρύων. «Ωχ, όχι. Αυτό του Χάρι είναι όλο λάθος. Τι στο καλό σκέφτονταν; Θα έπρεπε να μετακινήσουν το πρόσωπό του λίγο πιο πάνω», σχολίασε σχετικά ο Schofield.

«Είναι το πού είναι το μούσι του», συμπλήρωσε με νόημα και η συμπαρουσιάστριά του, «νομίζω πως ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν»…

 

 

 

 

newsbeast

Μάιος 16, 2018
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης