Ο μικρός Παναγιώτης μας χρειάζεται- Πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση στον εγκέφαλο- Μπορείς να βοηθήσεις;

Άλλο ένα παιδάκι χρειάζεται την βοήθειά μας.

Πρόκειται για τον μικρό Παμαγιώτη, ένα 10χρονο αγόρι από τα Χανιά, το οποίο, όπως αναφέρει η μητέρα του γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, η οποία του προκαλεί επανειλημμένες επιληψίες.

Για το λόγο αυτό, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, το αγοράκι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κλινική του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη, μια επέμβαση, ωστόσο, που θα κοστίσει στην οικογένειά του 20.000 ευρώ.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η μητέρα του μικρού Παναγιώτη, σε μήνυμά της που δημοσιεύουν τα haniotikanea.gr, «οι επιληψίες που άλλοτε είναι ήπιες και άλλοτε τον οδηγούσαν σε εισαγωγές στο νοσοκομείο με κίνδυνο της ζωής του, καταπολεμούνταν με ειδικά φάρμακα. Πλέον όμως τα φάρμακα, δεν δρουν πια. Η λύση, μας είπαν, είναι εγχείρηση στο εγκέφαλο, δηλαδή πρέπει να ανοίξουν το κρανίο και να αποσυνδέσουν το ημισφαίριο που πάσχει».

«Κάθε επιληψία που κάνει, τον φέρνει ένα βήμα κοντά στο θάνατο»

«Το χειρουργείο από τους γιατρούς του προγραμματίστηκε για τις 12/11 στην κλινική Άγιου Λουκά στη Θεσσαλονίκη. Το κόστος υπερβαίνει τις δυνατότητες μας, είναι υπέρογκο για εμάς και είναι στις 20.000. Πιστεύουμε στους γιατρούς του και σε αυτή την εγχείρηση, διότι είναι οι γιατροί που τον παρακολουθούν από το πρώτο λεπτό της ζωής του. Όμως 20.000 είναι το κόστος που θα κρατήσει στη ζωή το μικρό μας Παναγιώτη.. Και αξίζει να τον κρατήσουμε στη ζωή.. Κάθε προσπάθεια από πλευράς σας, θα μας ήταν θείο δώρο.. Θα χρειαστούμε τη δύναμη σας και έχουμε αποδείξει σαν λαός ότι έχουμε δύναμη. Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας, να μην ξεχάσετε το δικό μας Παναγιωτάκη, το Χανιωτάκι μας. Θα σας παρακαλούσαμε μόνο να κινηθεί ο λογαριασμός του παιδιού, δεν επιθυμούμε σαν οικογένεια κουμπαράδες και δράσεις».

Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

 

 

 

 

 

 

 

 

haniotikanea.gr

25 Οκτωβρίου, 2019
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης