Ο Ηλίας από τη Θεσ/νίκη, δίνει μάχη με τον καρκίνο και χρειάζεται να μεταβεί στη Γερμανία για θεραπεία-φροντίδα. Μπορείς να βοηθήσεις;

Έκκληση για βοήθεια στο νεαρό φοιτητή Ηλία Κουτσιμάνη από τη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης απευθύνει η οικογένεια του. Ο νεαρός φοιτητής, ο οποίος για δεύτερη φορά δίνει μάχη ενάντια στον καρκίνο, χρειάζεται να μεταβεί στο Ανόβερο, στη Γερμανία, προκειμένου να εγχειριστεί και να προβεί σε ακτινοθεραπεία πρωτονίων.

Ο Ηλίας πριν 10 χρόνια όταν ήταν μαθητής δημοτικού, είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στο κεφάλι. Τότε εγχειρίστηκε στο εξωτερικό και επί έξι χρόνια με χημειοθεραπείες κατάφερε να βγει νικητής. Συνέχισε τη ζωή του, τη μαθητική του πορεία και πέρασε στο πανεπιστήμιο. Ωστόσο, από πέρυσι και αφού είχαν περάσει 9 χρόνια, εμφανίστηκε ένας νέος καρκίνος που απειλεί τον πλέον Ηλία. Αν και χειρουργήθηκε, η κατάστασή του έχει χειροτερέψει με αποτέλεσμα να μη μπορεί περπατήσει πλέον και να είναι επιτακτική η μετάβαση στην Γερμανία.

Για την εγχείρηση καθώς και τη μετεγχειρητική παρακολούθηση και φροντίδα-θεραπεία απαιτούνται γύρω στις 130.000 ευρώ τα οποία οι γονείς του δεν μπορούν να καλύψουν. Έτσι, η οικογένεια ζητά τη στήριξη όλων προκειμένου ο Ηλίας να βγει και πάλι νικητής.

«Από 9 χρονών παιδί τραβήχτηκε από τις αυλές των σχολείων, σε κέντρα του εξωτερικού, πάλι με την βοήθεια όλων μας! Και πολέμησε… έχασε όλα τα παιδικά χρονιά κλεισμένος σε ένα σπίτι κάνοντας χημειοθεραπείες 6 χρόνια. Και άντεξε….Και ορθώθηκε σιγά σιγά….Χάνοντας μεν όλα τα χρονιά της νιότης, ζώντας δε!!!! Και πέρασε και στο πανεπιστήμιο….Η διψά για ζωή είναι το χαρακτηριστικό του νικώντας έναν καρκίνο από τον οποίο έχουν προσδόκιμο ζωής οι 3 από τους 100!!! Και υπήρχε πλέον ελπίδα. Άλλα ο καρκίνος δεν ανέχεται την ήττα….και ξαναεπέστρεψε», γράφει σε μήνυμά του ο πατέρας του νεαρού φοιτητή.

Λογαριασμός τράπεζα Πειραιώς: GR7501722240005224097827129

Δικαιούχος: Αστέριος Κουτσιμανής

Αιτιολογία: Έρανος- έξοδα νοσηλείας στο εξωτερικό Ηλία Κουτσιμανή

Δείτε παρακάτω την ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook για τον νεαρό Ηλία.

typosthes.gr

10 Νοεμβρίου, 2019
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης