Ξέσπασε το Twitter με το υβριστικό σχόλιο της Αυλωνίτου

Μία λέξη ήταν αρκετή ώστε η Ελένη Αυλωνίτου να ξεπεράσει κάθε όριο πολιτικής κόντρας και ευπρέπειας, πετώντας μία «βόμβα» μεγατόνων on air.

Κι επειδή οι χρήστες του διαδικτύου κάτι τέτοια δεν μπορούν να τα αφήσουν ασχολίαστα, η υβριστική της δήλωση έμελλε να γίνει πρώτο trend στο Twitter.

Ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής κόντρας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, καθώς προέβη δημοσίως σε μια πρωτοφανή υβριστική αναφορά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, είπε για τον πρόεδρο της ΝΔ: «Η π@π@ριά που είπε ο Μητσοτάκης».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αρχικά κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι λέει «τεράστιες κοτσάνες», αλλά στη συνέχεια, μετά από αντιπαράθεση με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο (ΝΔ), είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης «λέει π@π@ριές».

Έτσι λοιπόν οι «σκληροί κριτές» του Twitter σχολίασαν- κυρίως αρνητικά- την δήλωση της κυρίας Αυλωνίτου, η οποία δεν δίστασε καθόλου να πει on air πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «π@π@ρια».

«Δηλώσεις χυδαίες και διχαστικές, όπως της Αυλωνίτου, δείχνουν το επίπεδο των στελεχών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», ήταν ένα από τα σχόλια του Twitter.

Όταν κάποιος δεν λαμβάνει απο μικρος μια κάποια παιδεία απ’το σπίτι,
δεν έχει φάει «χαστούκια» απο τη ζωή & δεν τα έχει αξιολογήσει,
όταν δεν του έχει εμφυσηθει τι εστι αυτογνωσία & δεν έχει κοινωνικοποιηθεί σωστά..
Πετάει βατράχια.
Ξύπνησε, ήπιε το καφεδάκι της, ετοιμάστηκε για γάμο και εμφανίστηκε on screen. Εκπρόσωπος κυβέρνησης να αντιπολιτεύεται πάλι, αποδεικνύοντας τον εξευτελιστικό, δήθεν πολιτικό της λόγο. Καί πληρώνεται γι αυτο! Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε, απλά δεν υπάρχει.
iefimerida
Αύγουστος 9, 2018
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης