Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα bazaar 2018

Τα Χριστούγεννα είναι στην τελική τους ευθεία φέρνοντας μαζί τους τα καθιερωμένα γιορτινά bazaar. 

Ξεκίνησαν με έντονα χρώματα, χρυσόσκονες, χειροποίητα αντικείμενα, παντός τύπου στολίδια κι όχι μόνο. Από τις πρώτες αγαπημένες συνήθειες που μας βάζουν γερά στο κλίμα των ημερών, τα Χριστουγεννιάτικα bazaar της Θεσσαλονίκης σας περιμένουν!

Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα»

Τρυφερά και με καρδιά παιδική,
ας βιώσουμε τούτες τις γιορτές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

 

Christmas Art Bazaar 2018 στο Entos-Ektos

Όπως κάθε χρόνο σας περιμένει σε μια γιορτή Αλληλεγγύης αλλά και συνάντησης! Μοιραζόμαστε στόχους και ιδέες, στηρίζουμε κάθε δράση προώθησης των δικαιωμάτων των παιδιών και την πρόσβαση τους σε ευκαιρίες! Στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

*14 Δεκεμβρίου 2018, φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, Ώρες: 10.00-19.00

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Μονάδας “Ελπίδα”

Το καθιερωμένο Bazaar της Μονάδας θα γίνει φέτος στις 15 και 16 Δεκέμβρη στις ανανεωμένες μας εγκαταστάσεις! Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά και να ψωνίσετε για τις γιορτές οικονομικά! Όπως κάθε χρόνο, θα έχουμε το γιορτινό barbeque με εκλεκτά κρεατικά, ζωντανή μουσική μα φυσικά θα έχουμε τις υπέροχες δημιουργίες των εργαστηρίων μας και πολλά πολλά άλλα πραγματάκια, είδη οικιακής χρήσης, βιβλία και είδη δώρων…

*15-16 Δεκεμβρίου 2018, Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΙΔΑ”, Στεφανίδη, Ωραιόκαστρο, Ώρες: 11.00-19.00

Xmas Bazaar του Σώματος Φίλων ΑμεΑ “Δράση για το κάτι άλλο”

Το Xmas Bazaar δεν είναι ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι, είναι μία μεγάλη γιορτή, ένα διήμερο γεμάτο μουσικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Ξεκινά από το πρωί με δραστηριότητες και ψυχαγωγία για παιδιά και κρατά δυνατά τον γιορτινό παλμό μέχρι αργά το βράδυ με μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες. Και φυσικά στο Bazaar θα βρεις όλα εκείνα τα υπέροχα στολίδια και τις κατασκευές που φτιάχνουμε με πολλή αγάπη και μεράκι στα εργαστήριά μας. Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, έλα κι εσύ στη Γιορτή, γίνε μέρος του κόσμου της και ζήσε μια μοναδική εορταστική εμπειρία!

*15-16 Δεκεμβρίου 2018, Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το κάτι άλλο», Βιθυνίας 30 – Κάτω Τούμπα, περιοχή Μπότσαρη-Παπάφη, Ώρες: 10.00-00.00

Χριστουγεννιάτικο Bazaar χειροποίητων δημιουργιών στο Νέον

Όμορφες, μοναδικές, χειροποίητες δημιουργίες -προτάσεις για ιδιαίτερα δώρα σε αυτούς που αγαπούμε και που θέλουμε να μας αγαπούν. Κοσμήματα, αξεσουάρ, πλεκτά,σαπούνια, κρέμες και αρώματα, κεραμικά, διακοσμητικά και άλλα πολλά υπέροχα πράγματα όλα φτιαγμένα από χέρια με αγάπη, θα μας περιμένουν στο Bazaar χειροποίητων δημιουργιών στο Νέον.

*16 Δεκεμβρίου 2018, Καλλιτεχνικό Καφενείο Νέον, Ι. Δραγούμη 34, Ώρες: 10:00-21:00

parallaximag.gr

Δεκέμβριος 8, 2018
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης