Θα επιβεβαιωθεί ξανά ο A.Παΐσιος; Την Ευρώπη θα τη διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι”

paisios5444Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να μειώσουν τις προφητείες του Αγίου Παϊσίου, το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλές από αυτές έχουν επιβεβαιωθεί, ενώ πολλές ακόμη βρίσκονται προς επιβεβαίωση. Ας δούμε τι είχε πει ο Άγιος Παΐσιος για την ΕΟΚ:

«Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ. Θα τη διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι».

Αυτά είναι τα λόγια του Αγίου που σήμερα βρίσκονται ένα βήμα πριν από την επιβεβαίωση. Τόσο η Μεγάλη Βρετανία, όσο και οι ΗΠΑ απειλούν να διαλύσουν την Ένωση με τις επιλογές τους.

Ας ξεκινήσουμε με τους Βρετανούς, οι οποίοι σήμερα προσέρχονται στις κάλπες για το πιο κρίσιμο δημοψήφισμα των τελευταίων ετών. Ακόμη και αν δεν ψηφίσουν υπέρ της εξόδου από την Ένωση, η σχέση Μεγάλης Βρετανίας-Ε.Ε. θα βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Μία πιθανή έξοδος ενδέχεται να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη Γερμανία, που σίγουρα δε θα αφήσει αναπάντητο το οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Οι Αμερικάνοι, οι οποίοι ηγούνται του ΝΑΤΟ, έχουν προκαλέσει πολλές ρωγμές στα θεμέλια της Ένωσης, καθώς απέστειλαν μεγάλο αριθμό στρατευμάτων κατά μήκος των συνόρων της Ρωσίας. Στη Βαλτική υποτίθεται πως το ΝΑΤΟ συμμετέχει σε ασκήσεις, ο μοναδικός στόχος όμως είναι η πρόκληση της Ρωσίας. Ακόμη και η ηγεμονική Γερμανία ήρθε αντιμέτωπη με τις επιλογές του ΝΑΤΟ, σκιαγραφώντας πορεία ρήξης με τις ΗΠΑ.

 

 
Tromaktiko

23 Ιουνίου, 2016
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης