Η τσάντα της Εμινέ Ερντογάν κοστίζει όσο 6 μισθοί του τούρκου προέδρου!

Η φανταχτερή εμφάνιση της πρώτης κυρίας στη Βρετανία

Η τσάντα της πρώτης κυρίας της Τουρκίας, Εμινέ Ερντογάν ισούται με έξι προεδρικούς μισθούς, κάτι που φυσικά πρόσεξαν αρκετά διεθνή μίντια προκαλώντας αίσθηση. Η πανάκριβη τσάντα, κρεμόταν από τα χέρια της 63χρονης συζύγου του Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόκειται για μια limited edition Hermes Birkin που κοστίζει 50.000 δολάρια, που σίγουρα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το λαϊκό προφίλ που θέλει να περάσει στους ψηφοφόρους του ο τούρκος πρόεδρος.

«Ο προεδρικός μισθός είναι 39.000 λίρες Τουρκίας. Η πρώτη κυρία δεν εργάζεται. Μόνο η τσάντα της, κοστίζει 50.000 δολάρια-δηλαδή 215.000 λίρες. Αυτό ισοδυναμεί με έξι μηνιαίους μισθούς του Ερντογάν», γράφει ο χρήστης του Twitter με το όνομα Gurman ο οποίος έχει πάνω από 50.000 followers στο Twitter. «Μου λέτε δηλαδή ότι ο άνθρωπος του «λαού», ξόδεψε έξι μισθούς για να αγοράσει τη τσάντα της πρώτης κυρίας; Σταματήστε να προσβάλλετε τη νοημοσύνη των ανθρώπων» συμπλήρωσε.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο τούρκος σχεδιαστής  και επικριτής του Ερντογάν, Barbaros Şansal παρατήρησε και την ακριβή καρφίτσα που φορούσε η κυρία Ερντογάν η οποία, όπως λέει, κοστίζει 15.000 δολάρια.

Μάιος 16, 2018
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης