ΓΛΥΚΟ ΗΜΕΡΑΣ: Τρουφάκια καρότου με ινδοκάρυδο

τρουφακιαΥΛΙΚΑ:

1 κιλό καρότα τριμμένα
400 γρ. ζάχαρη
ξύσμα 3 πορτοκαλιών
250 γρ. ινδοκάρυδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε τα τριμμένα καρότα, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιών. Ανακατεύουμε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα.

Προσθέτουμε και το ινδοκάρυδο (κρατώντας λίγο για το πασπάλισμα) και ανακατεύουμε. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

Μόλις το μείγμα κρυώσει πολύ καλά, τόσο όσο να ανέχεσθε τη θερμοκρασία του στα χέρια σας, παίρνετε μικρές ποσότητες και πλάθετε σε μπαλίτσες.

Τοποθετείτε τα γλυκάκια σε πιατέλα σερβιρίσματος και τα πασπαλίζετε με τη τριμμένη καρύδα που κρατήσατε.

 

Καλή σας απόλαυση!!

 

 

Ιούνιος 10, 2016
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης