ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Βασικά σημάδια και συμπτώματα ότι το A/C σας χρειάζεται συντήρηση

air conditionΜερικά σημάδια και συμπτώματα ότι το AC σας χρειάζεται συντήρηση:

– Δεν παρέχει δροσερό αέρα μέσω αεραγωγών: υπάρχουν πολλές διαφορετικές πιθανές αιτίες για αυτό το πρόβλημα, όπως τα χαμηλά επίπεδα του ψυκτικού υγρού, ένας ελαττωματικός συμπιεστής ή διαρροές ψυκτικού στις σφραγίδες ή συνδέσεις του σωλήνα. Αν το κλιματιστικό σας έχει μια διαρροή, θα πρέπει να την επιδιορθώσετε πριν συμπληρώσετε φρεον.

– Κακή ροή του αέρα: Αν το κλιματιστικό σας κατά διαστήματα φυσάει ζεστό αέρα και δροσερό αέρα, αυτό συμβαίνει συχνά λόγω υγρασίας στο σύστημα. Θα πρέπει να καθαρίσετε το σύστημα με μια αντλία κενού. Αν ο καθαρισμός δεν διορθώσει το πρόβλημα τις διακοπτόμενης ψύξης, τότε το όχημά σας μπορεί να έχει ένα ηλεκτρικό πρόβλημα σχετικό με τον συμπλέκτη του συμπιεστή ή του αισθητήρα θερμοκρασίας.

– Θόρυβοι στο Κλιματιστικό: συνήθως θόρυβοι σε ένα σύστημα κλιματισμού μπορεί να είναι σημάδια ενός προβληματικού συμπιεστή. Επίσης μια θορυβώδες μονάδα A/C θα μπορούσε να είναι κάτι απλό όπως οι σωλήνες και άλλα μέρη του A/C. Ένας μηχανικός αυτοκινήτων μπορεί να ελέγξει και να επαληθεύσει κατά πόσον ή όχι ο συμπιεστής του οχήματός σας λειτουργεί σωστά.

– Παράξενη μυρωδιά να βγαίνει στην καμπίνα των επιβατών: ένα σύστημα κλιματισμού που φυσάει αέρα ο οποίος έχει μια άσχημη μυρωδιά είναι συνήθως σημάδι των βακτηρίων στο σύστημα του αέρα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, έτσι πρέπει να απαλλαγείτε από αυτό το συντομότερο δυνατόν.

Στα συνεργεία έχοντας γνώση όλων των προβλημάτων των κλιματιστικών αυτοκινήτων, τα λύνουνε άμεσα στο μικρότερο κόστος.

planetnews

23 Αυγούστου, 2016
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης