ΑΝΕΛ σε Καμμένο -Όχι στο αίτημα για απόσυρση των υπουργών

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι πολιτικές εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα, αφού όλα δείχνουν πως ο Πάνος Καμμένος σκέφτεται να αποσύρει τους υπουργούς του από την κυβέρνηση εξαιτίας της διαφωνίας του στην συμφωνία των Πρεσπών

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος πρότεινε να ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρει τους υπουργούς το κόμματος.

Ωστόσο η πρόταση αυτή δεν πέρασε, με το αιτιολογικό ότι θα πρέπει να είναι παρούσες σε μια τέτοια απόφαση και εκείνες οι υπουργοί (Κουντουρά και Χρυσοβελώνη) που δεν είχαν προσέλθει.

Υπέρ της πρότασης τάχθηκαν οι Κατσίκης και η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Τις πιο έντονες πιέσεις σχετικά με το τι στάση θα κρατήσει φαίνεται να δέχθηκε ο Βασίλης Κόκκαλης.

Σφοδρή κριτική

Ο Πάνος Καμμένος έκανε την πρόταση αυτή μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε από τους βουλευτές του, οι οποίοι του καταλόγισαν ότι το κόμμα οδηγήθηκε σε στρατηγικό αδιέξοδο στο θέμα των Σκοπίων με την τακτική που ακολούθησε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τον κατηγόρησαν ότι πόνταρε τα πάντα στο ότι η συμφωνία δεν θα περάσει από την βουλή της ΠΓΔΜ, ωστόσο πλέον τα πράγματα είναι αλλιώς.

newsit

Ιανουάριος 11, 2019
Κατασκευή και φιλοξενεία ιστοσελίδων Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης